Ophoogzand

Dit 0-2 mm ophoogzand in de kleur wit geel is zowel geschikt voor uw terras als het aanleggen van een pad of tuinpad.

Straatzand

Straatzand is leverbaar in big bag van 1000 liter (1 kuub), goed voor ca. 5 m² bij een laagdikte van 20 cm, of per mini bag van 500 liter (0,5 kuub), goed voor ca. 2,5 m² bij een laagdikte van 20 cm.

Zwarte grond

Zwarte grond is een materiaal dat geschikt is om een tuin of border op te hogen of om een gazon mee te egaliseren. Zwarte grond (ook wel zwart zand of tuinaarde) van R Jansen zand is ongemengd, puinvrij zand.

Metselzand

Dit metselzand is het A-merk. Het product is stevige zandsoort en voldoende kleefeigenschappen om te gebruiken in mortels.

Vloerzand

Vloerzand is ideaal geschikt voor de bereiding van cementdekvloermortel. Vloerzand is een gewassen en geklassificeerd kwartszand 0/4, dat in de groeves van Terraq wordt geproduceerd conform de NEN-EN-12620 normen.

Voegzand

Voor het voegen van niet-poreuze bestrating gebruikt u voegzand 25.  Met dit zand vult u namelijk alle kieren in uw bestrating. U gebruikt het zand voor bijvoorbeeld het voegen van nieuwe tegels in de tuin.

Splitzand

Het gebruik van split zorgt voor een mooie afwerking van uw tuin, maar split kopen kan een moeilijke opgave zijn. Welke soorten passen mooi bij uw tuindesign en waar moet u precies op letten bij het uitzoeken van split?

Brekerzand

Brekerzand ook wel Inveegzand genoemd, is een grof soort zand dat zorgt voor een stabiele straatlaag. De hoekige vorm van de kleine steentjes (gebroken steen) zorgt voor de stabiliteit.

Grind

Wij hebben een groot assortiment grind en splitsoorten. Van Yellow Sun split tot Carrara split. Wij hebben grind dat geschikt is voor verschillende toepassingen, van oprit tot vijver en van parkeerplaats tot tuinpad.

Bereken de hoeveelheid zand die u nodig heeft als volgt: “Lengte x Breedte x Hoogte x 1,2 = aantal m3 zand”

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bel ons voor advies of om te bestellen: 0492 544 963